Jeg var ikke forberedt på at det skulle føles så vondt


Igår fikk Kris møte Eva Linnea.

Men jeg var overhodet ikke forberedt på følelsene det skapte hos meg.Jeg ble så enormt emosjonell,det hadde jeg overhodet ikke forventet at jeg skulle bli.

Da jeg satte Eva Linnea på fanget til Kris,hadde jeg aldri trodd jeg skulle måtte kjempe med tårene,men det gjorde jeg.

Dagen var fin,men fryktelig emosjonell for meg.Flere ganger iløpet av dagen,slet jeg med å holde tårene tilbake.

Kris koste seg virkelig med Eva Linnea.Og hun var så blid å snill hele dagen,og hun fantes ikke redd Kris.Kris både lekte,tullet og matet henne,siden hun nå har begynt å få litt middagsmat.Eva Linnea sovnet til og med i fanget hans.Så vi hadde en flott dag.Kanskje var det derfor den gjorde meg så emosjonell.Det at jeg fikk se hva vi kunne hatt/vært sammen,om Ailo hadde vært her.

Jeg vet ikke helt hva det var,men iallefall følte jeg for å dra på graven etter dagen med Kris.Så jeg ba Mamma passe Eva Linnea,så kjørte jeg til graven.

Da jeg satt der alene i bilen,kom tårene.De jeg hadde klart å holde tilbake hele dagen,nå flommet de på.Men på ett heller annet vis kom jeg meg til kirkegården.Og jeg fikk satt ned en par blomster,pluss tent lys.Noen hadde plantet forglemmegei på graven,de var så fine😊

Da jeg kjørte derifra,var jeg lettere til sinns,så jeg ringte Egil å fortalte om dagen min.Kanskje burde det føles rart å ringe å fortelle at jeg hadde latt eksen min treffe datteren vår,men det var ikke det.Det føltes så naturlig å si det.

Jeg gleder meg til Egil kommer.Jeg savner han,å trenger å ha han her!Og jeg vet han savner oss også.Og jeg vet han ikke liker at jeg treffer Kris,men likevel er han forståelsesfull.Og så lenge jeg treffer Kris i offentlighet heller at det er flere tilstede enn bare oss,så sier han det er greit.Og Eva Linnea og jeg var jo aldri alene med han,det hadde ikke jeg ønsket heller.

Jeg er så glad for vår lille familie.For at Egil fant meg,å ledet meg videre i livet.Og jeg kjenne at jeg av hele mitt hjerte ønsker at Kris også skal få det slik jeg har det.Han kommer til å bli en så flott Pappa,jeg håper han får lov til å oppleve det.


 

Én kommentar

Jannicke

06.07.2017 kl.15:12

<3

Skriv en ny kommentar

maye

maye

24, Trondheim

24 år gammel jente.Egentlig fra steigen i nord,men bor nå i tr.heim.Er sammen med verdens beste gutt.I oktober 2013 ble jeg Mamma til en bitteliten gutt,dessverre fikk vi ikke ha han sammen med oss lengre enn en uke.På bloggen min vil jeg skrive litt om det,og hvordan jeg har det nå.Og om livet generelt

Kategorier

Arkiv

hits