Hjemme,der hjertet mitt bor

Det er ingen som helst tvil,om at det er her nord hjertet mitt hører hjemme.Når jeg ser fjellene,og ikke minst når vi kjører over brua å jeg ser hjemstedet mitt.....jah,da føler jeg en ro som er ubeskrivelig.Det er virkelig her jeg er HJEMME.

Men nå har jeg jo funnet en som ikke er herifra,å da må jeg vel leve med at dette aldri blir HJEMME for oss.Men det vil alltid være hjemme for meg.

Turen opp hit sammen med Mamma og Pappa og lillegull gikk overraskende bra.Noen stopp måtte selvfølgelig til pga lillegull,men det gikk veldig bra.Igår kom Egil flyvende oppover,så nå er vi sammen igjen,å det er deilig.Å jeg tror det er godt for Egil å endelig være her,å slippe å tenke på at vi kan møte Kris rundt svingen.For Kris er på havet,så vi slipper heldigvis å tenke på det.Å jeg tror Egil slapper av på en annen måte,med vissheten om det.

Nå er vi klare til å nyte noen avslappende dager.Håper bare at været blir litt bedre,for til nå har det vært veldig varierende.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

maye

maye

24, Trondheim

24 år gammel jente.Egentlig fra steigen i nord,men bor nå i tr.heim.Er sammen med verdens beste gutt.I oktober 2013 ble jeg Mamma til en bitteliten gutt,dessverre fikk vi ikke ha han sammen med oss lengre enn en uke.På bloggen min vil jeg skrive litt om det,og hvordan jeg har det nå.Og om livet generelt

Kategorier

Arkiv

hits